NIKA-parvekelasit

 

  • Lisää parvekkeen käyttömahdollisuuksia.
  • Suojaa parvekkeen melulta, pölyltä, lehdiltä ja lumelta.
  • Helppo avata, sulkea ja pestä.
  • Kestävä ja varmatoiminen, 5 vuoden tuotetakuu.
 

NIKA-parvekelasitus on suunniteltu kerrostalojen parvekkeelle. Suunnittelun lähtökohtana on ollut turvallisuus, kestävyys, toimivuus ja helppokäyttöisyys.

NIKA-lasituksen avulla voidaan oleellisesti lisätä parvekkeen käyttömahdollisuuksia vuodenajasta riippumatta. NIKA-parvekelasitus soveltuu erinomaisesti uudis- ja peruskorjauskohteisiin. Lasitus antaa myös mahdollisuuden yksilöllisiin kokonaisratkaisuihin, lisäten kohteen julkisivun monipuolisuutta ja arvoa.

NIKA-parvekelasitus sopii myös monikulmaisille parvekkeille, koska laseja voidaan liu'uttaa kulmien yli. Parvekkeen rakenteet ja mittasuhteet saattavat joissain tapauksissa estää kulmien yli liu'utuksen.

NIKA-parvekelasitus suunnitellaan aina tapauskohtaisesti ja toimitetaan valmiiksi asennettuna. Lasituksen asennus kestää noin yhden työpäivän.

Lupamenettely

Mikäli lasitus ei vaadi rakennukseen arkkitehtuurillisia tai rakenteellisia muutoksia, voidaan lasitus yleensä toteuttaa yksinkertaisella toimenpideilmoituksella, joka annetaan paikalliselle rakennusvalvontavirastolle.

RT_NIKA-Lasitus.pdf (829 kt)