Lukkan GL ja Lukkan Termo - Kotimaista laatutyötä

 

Kotimaisella Lukkan terassilasijärjestelmällä pidennät terassin, viherhuoneen tai parvekkeen käyttöaikaa usealla kuukaudella. Lasitus suojaa lumelta, sateelta, tuulelta ja pölyltä. Lukkan terassilasijärjestelmä sopii myös kylmäkköjen, erilaisten välikköjen tai vaikkapa pesutiloihin liukuvaksi oveksi.

Lukkan terassilasijärjestelmä on myrskynkestävää laatutyötä. Siinä on 2- tai 4-raitaiset tukevat kiskot, joiden avulla saavutetaan mahdollisimman laaja aukaisupinta. Kiskot ovat varustettu ns. tuulilukolla ja kestävät näin rakenteensa ansiosta kovankin tuulen. Lasien kaksoistiivistys vähentää merkittävästi pöly- ja meluhaittoja.

Lasina voidaan käyttää 4 mm lasia eri sävyinä. Sävyt ovat kirkas, pronssi, harmaa, vihreä, etsattu lasi tavallisena tai karkaistuna. Lasin ja alumiiniprofiilin väliin kumitiivistettä vaihtamalla voidaan lasina käyttää myös laminoitua turvalasia.

Lukkan Termo -terassilasitusjärjestelmässä käytetään 2K-eristyslaseja. Eristyslaseihin voidaan yhdistellä selektiivi- tai auringonsuojalaseja eri sävyissä ja lasit voidaan myös karkaista. Näin saat parasta mitä nykyteknologia suo: korkean lämmöneristävyyden ja suojan auringonpaahteelta ja silti Lukkan Termo liukuu kuin ajatus. Liukukiskoja on kahta eri mallia, 1-3 lasielementille.

Terassilasijärjestelmät voidaan myös jakaa siten että alaosassa käytetään näkösuojana etsattua lasia ja yläosassa kirkasta lasia. Jakoja voidaan tehdä yhteen oveen useampia tietynlaisen ulkonäön saavuttamiseksi.

LUKKAN RT.pdf (3 Mt)

Lukkan terassilasijärjestelmillä on 5 vuoden tuotetakuu!

 

vaakapuite

kätisyys

 

Pyydä tarjous terassilaseista tästä:

mm
mm
mm
mm
mm
mm
kpl

mm
mm
mm
mm

mm
mm

Yli 1800 mm korkeissa ovissa tulisi olla vaakapuite.

mm

Kuvavarmenne

Kuvavarmenne