Terassilasitus antaa tilaa mukaville asioille

 

Terassilasijärjestelmän avulla saat terassin käytön uudelle tasolle ja ympärivuotiseen käyttöön. Lasitus suojaa lumelta, sateelta, tuulelta ja pölyltä. Se eristää myös mukavasti ääntä ja tekee terassista, viherhuoneesta tai parvekkeesta vähällä vaivalla viihtyisää lisätilaa asuntoosi.  Lasitus sopii myös kylmäkköjen, erilaisten välikköjen tai vaikkapa pesutiloihin liukuvaksi oveksi.

Terassilasitusjärjestelmä on myrskynkestävää kotimaista laatutyötä. Siinä on 2 tai 4-raitaiset tukevat kiskot, joiden avulla saavutetaan mahdollisimman laaja aukaisupinta. Lasien kaksoistiivistys vähentää merkittävästi pöly- ja meluhaittoja. Profiileissa on harjalista, joten suljettuna ne ovat kiinni toisissaan. Näin useasta elementistä muodostuu tiivis, yhtenäinen seinä, joka ei kolise kovassakaan tuulessa.

Lasina voidaan käyttää 4 tai 6 mm lasia eri sävyinä. Lasien vakio sävyt ovat kirkas, pronssi ja harmaa. Lasit ovat karkaistua turvalasia. Liukuovi elementeissä voidaan käyttää myös laminoitua 6 mm turvalasia (3+3).

Välipuitteellisissa laseissa alaosan lasi voidaan vaihtaa näkösuojalliseksi lasiksi. Jakoja voidaan tehdä yhteen oveen useampia tietynlaisen ulkonäön saavuttamiseksi.

Liukulasituselementtien optimaallinen korkeus voi olla enimmillään 3000 mm ja leveys 1000 mm.

Profiilien vakio sävyt ovat valkoinen, harmaa, mattamusta ja LV eloksoitu. Profiilit voidaan myös maalauttaa  RAL kartan muihin väreihin.

Liukulasitus suunnitellaan aina tapauskohtaisesti. Tutustu ja ota yhteyttä, niin valitaan sinun käyttötarkoitukseesi paras ratkaisu.

Terassilasijärjestelmillä on
5 vuoden tuotetakuu ja 2 vuoden asennustakuu!

Iloa, valoa ja mukavaa yhdessäoloa

 

vaakapuite

kätisyys

 

Terassilasit

Terassilasit

Terassilasit

Pyydä tarjous terassilaseista tästä:

mm
mm
mm
mm
mm
mm
kpl

mm
mm
mm
mm

mm
mm

Yli 2200 mm korkeisiin oviin suositellaan vaakapuitetta.

mm

Kuvavarmenne

Kuvavarmenne